Onze diensten

Detachering is flexibele werkkracht ter beschikking stellen om tijdelijke kwalitatieve arbeid te verrichten. Omdat de ontwikkeling van de markt continu in beweging is, is het belangrijk voor bedrijven om hier vlot op in te spelen. Om snel te schakelen met bekwame werkkrachten is detachering het best passende en meest eenvoudige oplossing.  Ideaal voor ondernemingen die tijdelijke capaciteitsproblemen hebben door speciale projecten, zwangerschapsverlof, ziekte en dergelijke. Of je nu één werkkracht nodig hebt of een heel team, Fast-People helpt je graag verder!

Productie Diensten

Voor productiemedewerkers ben je bij ons op het juiste adres!

industrial-ge7a00a6c7_1920

Schoonmaak Diensten

Op zoek naar betrouwbaar werkkracht om uw omgeving schoon en stofvrij te houden?

Reinigen en ontmossen

Onze onderhoudsmedewerkers dragen de meeste zorg voor alle oppervlakken zoals daken, gevels, opritten, terrassen

Industriële Diensten

Strengere eisen in kwaliteit en processen vragen om een aparte aanpak.

Opleiding en ontwikkeling

Willen we samen groeien als organisatie, dan is het van belang ontwikkeling gaande te houden. Dit doen we door regelmatig opleiding te voorzien om onze kennis bij te staven.

Betaalbaar resultaat

We bieden voordelige all-in uur tarieven aan, met inbegrip van de volledige loonkost. Je betaalt enkel de effectieve prestaties die op uw vraag zijn uitgevoerd en bevestigd. 

Snelle match

Uit ons breed netwerk, matchen we de gepaste werkkracht in het benodigde profiel.  Dat vaak al binnen de 48 uur kan opstarten waar vervangingen even vlot gebeuren. Bespaar je tijd en laat ons weten wat je noden zijn.

Persoonlijke opvolging en ondersteuning

Een persoonlijke consultant word je toegewezen als enige contactpersoon binnen het bedrijf. Op die manier kan de dienstverlening snel en efficiënt verlopen.

Innoverende inzichten

Eén van de meerdere voordelen van detachering is een nieuwe frisse kijk binnen het bedrijf dat innoverende inzcihten meegeven kan.

Administratieve ondersteuning

We nemen alle zorgen uit handen! Ook de administratieve zaken omtrent werving, verloning, vervanging en dergelijke meer!

Offerte aanvraag

Contacteer ons

Fast-People BV Jachtlaan 133/135 1040 Etterbeek

 +32 0492 51 55 99
info@fast-people.be
www.fast-people.be